|
Diabet.MyForum.ro Fa-ti si tu propriul forum, pe www.myforum.ro!
|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
irina_gabriela Administrator

Data inscrierii: 27/Mar/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: 27/03/2008 19:59 Titlul subiectului: Discutii!!! |
|
|
| Hai sa discutam aici despre tot ce vrem si ce nu vrem si are legatura cu diabetul ,hai sa vedem ce intrebari si curiozitati are lumea.daca nu stiu sa va raspund voi cauta printr-o carte sau poate iti raspunde altcineva care a trecut prin situatia ta. |
|
| Sus |
|
 |
JOHN Junior

Data inscrierii: 08/Oct/2008 Mesaje: 1 Localitate: brasov
|
Trimis: 08/10/2008 21:08 Titlul subiectului: |
|
|
AM 33 DE ANI, SI SUFAR DE DZ 1 CU INSULINA.
CINE ARE BOALA ASTA SIE CE INSEAMNA O GLICEMIE 500, O HIPOGLICEMIE, PIERDEREA TEMPORARA A VEDERII, SETEA CARE TE CHINUIE, INJECTIILE DE INSULINA, DEGETELE INTEPATE (CRED CA MA TRANSFORM INTR-O SITA), FRICA DE A MANCA CEVA INTERZIS, COZI LA DOCTOR, PATUL DE SPITAL.....
IAR CA CIREASA DE PE TORT ..... COMPLICAțII LA SERVICI.....
DACA PANA IN URMA CU CATVA ANI ERAM BUN DE HAMALEALA (SI ZIUA SI NOAPTEA, SAMBATA, DUMINICA..), ACUM MI-A FOST ADUS LA CUNOSTINTA FAPTUL CA VOI PIERDE POSTUL SI VOI FI MUTAT PE UN ALTUL INFERIOR (CICA STAU PREA MULT IN SPITAL, AM PREA NUMEROASE PAUZE DE MASA, ETC )....DACA NU IMI CONVINE, MAI SUNT ALTII CARE VOR SA VINA....CHESTIA E CA IN LOCUL MEU VA VENI O PILA DE-A SEFULUI.....
EXISTA OARE CEVA CARE SA NE OFERE PROTECTIE LA ASTFEL DE ABUZURI.....POATE CA ATI PATIT CEVA ASEMANATOR ..... VREAU SA STIU CUM ATI TRECUT DE ACESTE PROBLEME... |
|
| Sus |
|
 |
Anghel_Florin Junior

Data inscrierii: 27/Oct/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: 27/10/2010 09:27 Titlul subiectului: |
|
|
Salut , ideea e ca in primul rand dupa cate ai spus esti un pacient cu Diabet Zaharat tip 1 dezechilibrat, ca si multi altii..
Ceea ce ai putea face tu si ar fi cel mai recomandat ar fi sa tragi o fuga pana la Buzias la Fundatia Cristian Serban care o sa te repuna pe picioare, bineinteles cu interes maxim si urmarea sfaturilor medicilor de acolo.
Personal am de 13 ani Diabet tip 1 si am fost pacientul lor de mai numeroase ori ,dar facusem o pauza mare de cativa ani si incepusem sa uit ca ceea ce trebuie sa fac pentru ca glicemiile mele sa fie cat mai bune si sa imi desfasor activitatile natural (munca,sportul si viata ca si inainte de diabet per general) Dupa fiecare înșiruire in care am fost internat acolo m-am pus pe picoare, adica m-am trezit la realitate ,plus cunosti altii ca si tine cu aceleasi complicații si pe perioada celor 7 sau 14 zile de internare cu siguranta ca vei afla raspunsul la toate intrebarile tale in legatura cu diabletul si nu numai, deci numai cuvinte de lauda pentru aceasta fundatie. Si cireasa de pe tort : Totul ESTE GRATIS !!Ideea este ca si dupa ce te externezi sa ai un pic de ambitie si sa fii concret ca diabetul nu doarme !! si daca nu iei fraiele un pic te va pune la pamant :( dar atentie : SE POATE !!!
Sper sa iti raspunda si altii la intrebari dar in primul rand si ceea ce este cel mai important acum este sa vii pana la Buzias in judetul Timis. Daca faci asta deja poti considera ca ai facut cel mai bun fapt pentru sanatatea ta din ultimii ani. Da un click aici -> si inscriete fără întârziere la una dintre serii pe anul acesta sau in 2011: www.ccserban.ro |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|